Despre mine

Salutare și bine ați venit pe blog !

         Numele meu este Costel Avram și îți urez bun venit în comunitatea celor care mă citesc, înțeleg ce scriu și, mai ales, în comunitatea acelora care știu că nu știu tot. Am 44 de ani, locuiesc in București și sunt de profesie avocat.
         Scriu din pasiunea de a scrie, pasiune ce m-a determinat să învăț mai repede să scriu pentru a-mi putea păstra gândurile și ideile. Ceva mai târziu „m-a lovit” pasiunea de a împărtăși și altora din ideile mele. Blogul meu, tehnic vorbind s-ar vrea el de nișă însă, neavând o direcție prestabilită, momentan e „anișat” ca să inventez un termen necesar, în lipsă de altceva. Scriu despre viață și modul de a trăi al oamenilor.
       Am considerat că puțin umor nu omoară pe nimeni, că forma pamfletului de a prezenta în cuvinte potrivite povestirile, pe care eu cred că le-am înțeles și vreau să vi le împărtășesc, ar fi modalitatea cea mai potrivită pentru aceste vremuri.
        Mai multe amănunte de tip CV puteți afla despre mine de pe
Facebook – Costel Avram http://facebook.com/costel.avram , sau
Linkedin – Costel Avram.
Mă puteți contacta fie pe blog, fie la adresa de email office@avramcostel.com  sau avramcostel@gmail.com
         În speranța că povestirile mele v-au stârnit curiozitatea și interesul, că au reușit să vă facă să zâmbiți și să gândiți mai profund la lumea noastră, vă asigur de întreaga mea prietenie, dorindu-mi din tot sufletul să mă considerați și voi prietenul vostru și împreună să constituim acea comunitate de oameni, atât de inteligenți încât să fim conștienți că niciodată nu știm totul.
        Vă aștept cu drag sa veniți și reveniți ori de câte ori avem noutăți să ni le împărtășim reciproc. Abonați-vă la newsletter, pentru a rămâne la curent cu tot ce scriu în timp real.
Cu prietenie,

Costel AVRAM